Beste gasten, Op 10-02-21 bestaat Sauna Fides precies 50 jaar. Heel jammer dat onze plannen om dat groots met jullie te vieren nu niet door kunnen gaan. Doordat de anderhalve meter regel bij ons niet te handhaven is, zijn wij al vanaf maart 2020 gesloten. Zodra de anderhalve meter regel is opgeheven, en de gemeente sex bij ons weer toestaat, kunnen wij weer veilig open. Wij zijn dankbaar voor de vele lieve steunbetuigingen die wij het afgelopen jaar van jullie hebben ontvangen. Wij voelen ons daardoor gesterkt, en kunnen niet wachten om weer veilig open te kunnen. Liefs en hopelijk tot snel, ............................................................................................................................................ ........................... Sauna fides is closed for now. We look forward to see you soon...............

Plan je route

Gaysauna Fides ligt in het centrum van Den Haag, vlakbij de Paleistuin en op loopafstand van het binnenhof. Gaysauna Fides is uitstekend bereikbaar met de auto (voldoende parkeergelegenheid in de buurt), met openbaar vervoer en op loopafstand vanuit het centrum.

Openbaar vervoer

Neem vanaf Den Haag CS of Hollands Spoor tram 16 (via halte CS/Schedelsdoekshaven) richting Statenkwartier Stap uit bij halte Noordwal. Onze sauna ligt aan de overkant naast de slager op de hoek op nr. 20.

Kun je het niet vinden? Dan bel even +31 (0)70-346 39 03