Beste gasten, Op 10-02-21 bestaat Sauna Fides precies 50 jaar. Heel jammer dat onze plannen om dat groots met jullie te vieren nu niet door kunnen gaan. Doordat de anderhalve meter regel bij ons niet te handhaven is, zijn wij al vanaf maart 2020 gesloten. Zodra de anderhalve meter regel is opgeheven, en de gemeente sex bij ons weer toestaat, kunnen wij weer veilig open. Wij zijn dankbaar voor de vele lieve steunbetuigingen die wij het afgelopen jaar van jullie hebben ontvangen. Wij voelen ons daardoor gesterkt, en kunnen niet wachten om weer veilig open te kunnen. Liefs en hopelijk tot snel, ............................................................................................................................................ ........................... Sauna fides is closed for now. We look forward to see you soon...............

Sfeerimpressies per dag bij gaysauna Fides

Welkom bij Sauna Fides, de gezelligste en spannendste gaysauna in het centrum van Den Haag. Natuurlijk is niet elke dag het zelfde, dus we willen je graag vertellen wat je kunt verwachten. Houd ook onze Facebook in de gaten voor updates!

Donderdag

Dit is meestal de drukste dag van de week. De entreeprijs is deze dag maar €12,00!

Zaterdag

Op deze relaxte dag staan er zoals altijd chips op de bar en hebben we weer een lekker drankje van de week voor een aantrekkelijke prijs.

Zondag

Op deze, vaak drukke dag, is er gratis soep en stokbrood. De hele dag hebben lekkere hapjes voor iedereen en het is bijna altijd gezellig druk aan de bar.

Overige dagen

We zijn elke dag geopend tussen 13.00 en 23.00. Kom gezellig langs voor een relaxt dagje in onze stoom- en drogesauna. Word lekker warm van de hete mannen en koel weer af in het koudebad!