Beste gasten, Sauna fides blijft voor nu GESLOTEN/CLOSED, Op 3-7-20 hebben wij vernomen dat ook wij toch open zouden mogen, alleen door de noodzakelijke strikte regels van het RIVM waar wij op moeten toezien, zoals oa de anderhalve meter regel, hebben wij besloten om nog niet open te gaan. wij hopen dat wij iedereen snel weer kunnen ontvangen, blijf gezond en tot ziens. .............................................................................................................................................. ................. Sauna fides is closed for now. We look forward to see you soon...............

Plan je route

Gaysauna Fides ligt in het centrum van Den Haag, vlakbij de Paleistuin en op loopafstand van het binnenhof. Gaysauna Fides is uitstekend bereikbaar met de auto (voldoende parkeergelegenheid in de buurt), met openbaar vervoer en op loopafstand vanuit het centrum.

Openbaar vervoer

Neem vanaf Den Haag CS of Hollands Spoor tram 16 (via halte CS/Schedelsdoekshaven) richting Statenkwartier Stap uit bij halte Noordwal. Onze sauna ligt aan de overkant naast de slager op de hoek op nr. 20.

Kun je het niet vinden? Dan bel even +31 (0)70-346 39 03