Beste gasten, Uit voorzorg ivm het Corona virus hadden wij (14-03-20) al besloten om niet meer open te gaan totdat het weer veilig is, ondertussen is het officieel en zijn wij dus gesloten tot nader order, houd de website in de gaten voor updates ivm wanneer wij weer open zijn, voor eventuele vragen, stuur even een mailtje naar gaysaunafides@gmail.com, Hopelijk zien wij elkaar weer snel en in een goede gezondheid, team fides, .......................................................................................................................... Due to the Corona virus we are closed until further notice , stay tuned on this website for updates for reopening, hopefully we will see each other in good health soon, team fides

Plan je route

Gaysauna Fides ligt in het centrum van Den Haag, vlakbij de Paleistuin en op loopafstand van het binnenhof. Gaysauna Fides is uitstekend bereikbaar met de auto (voldoende parkeergelegenheid in de buurt), met openbaar vervoer en op loopafstand vanuit het centrum.

Openbaar vervoer

Neem vanaf Den Haag CS of Hollands Spoor tram 16 (via halte CS/Schedelsdoekshaven) richting Statenkwartier Stap uit bij halte Noordwal. Onze sauna ligt aan de overkant naast de slager op de hoek op nr. 20.

Kun je het niet vinden? Dan bel even +31 (0)70-346 39 03