Beste gasten, Sauna fides blijft voor nu GESLOTEN/CLOSED, Op 3-7-20 hebben wij vernomen dat ook wij toch open zouden mogen, alleen door de noodzakelijke strikte regels van het RIVM waar wij op moeten toezien, zoals oa de anderhalve meter regel, hebben wij besloten om nog niet open te gaan. wij hopen dat wij iedereen snel weer kunnen ontvangen, blijf gezond en tot ziens. .............................................................................................................................................. ................. Sauna fides is closed for now. We look forward to see you soon...............

Sfeerimpressies per dag bij gaysauna Fides

Welkom bij Sauna Fides, de gezelligste en spannendste gaysauna in het centrum van Den Haag. Natuurlijk is niet elke dag het zelfde, dus we willen je graag vertellen wat je kunt verwachten. Houd ook onze Facebook in de gaten voor updates!

Donderdag

Dit is meestal de drukste dag van de week. De entreeprijs is deze dag maar €12,00!

Zaterdag

Op deze relaxte dag staan er zoals altijd chips op de bar en hebben we weer een lekker drankje van de week voor een aantrekkelijke prijs.

Zondag

Op deze, vaak drukke dag, is er gratis soep en stokbrood. De hele dag hebben lekkere hapjes voor iedereen en het is bijna altijd gezellig druk aan de bar.

Overige dagen

We zijn elke dag geopend tussen 13.00 en 23.00. Kom gezellig langs voor een relaxt dagje in onze stoom- en drogesauna. Word lekker warm van de hete mannen en koel weer af in het koudebad!