Beste gasten, Uit voorzorg ivm het Corona virus hadden wij (14-03-20) al besloten om niet meer open te gaan totdat het weer veilig is, ondertussen is het officieel en zijn wij dus gesloten tot nader order, houd de website in de gaten voor updates ivm wanneer wij weer open zijn, voor eventuele vragen, stuur even een mailtje naar gaysaunafides@gmail.com, Hopelijk zien wij elkaar weer snel en in een goede gezondheid, team fides, .......................................................................................................................... Due to the Corona virus we are closed until further notice , stay tuned on this website for updates for reopening, hopefully we will see each other in good health soon, team fides

Sfeerimpressies per dag bij gaysauna Fides

Welkom bij Sauna Fides, de gezelligste en spannendste gaysauna in het centrum van Den Haag. Natuurlijk is niet elke dag het zelfde, dus we willen je graag vertellen wat je kunt verwachten. Houd ook onze Facebook in de gaten voor updates!

Donderdag

Dit is meestal de drukste dag van de week. De entreeprijs is deze dag maar €12,00!

Zaterdag

Op deze relaxte dag staan er zoals altijd chips op de bar en hebben we weer een lekker drankje van de week voor een aantrekkelijke prijs.

Zondag

Op deze, vaak drukke dag, is er gratis soep en stokbrood. De hele dag hebben lekkere hapjes voor iedereen en het is bijna altijd gezellig druk aan de bar.

Overige dagen

We zijn elke dag geopend tussen 13.00 en 23.00. Kom gezellig langs voor een relaxt dagje in onze stoom- en drogesauna. Word lekker warm van de hete mannen en koel weer af in het koudebad!